Services

ONDERHOUD EN HERSTELLING

RENAULT EN DACIA 

Het onderhoud van je Renault of Dacia regelen, een afspraak maken dat kan allemaal bij Rema Cars. We gaan tot het uiterste om je gemakkelijke en snelle oplossingen voor te stellen, die bovendien volledig aan je behoeften zijn aangepast.   

Optimale veiligheid en behoud van de prestaties van je Renault en Dacia: de Originele Onderdelen van Renault en Dacia zijn ontworpen volgens een heel strikt lastencohier en worden continu getest in testcentra.

ONZE SERVICE CONTRACTEN VOOR JE NIEUWE  WAGEN.

Easy-care all-in onderhoudscontract

Dankzij het EASYcare-contract heb je controle over uw budget. Alles is van tevoren gekend en inbegrepen:

  • Gepland onderhoud,
  • Slijtageonderdelen (zoals remblokken, ruitenwisserbladen, enz.),
  • Pechhulp en garantie-uitbreiding voor uw Renault.

Het enige wat je hoeft te doen om een maandelijkse aflossing te verkrijgen is de duur en de kilometerstand te kiezen die overeenkomt met je verwachtingen. (7 jaar en maximaal 200.000 km).Heb je een recente Renault of Dacia? Je kan altijd een EasyCare-contract afsluiten.

CARROSSERIE

Een ongeval? Een kras? Wij zorgen voor alles. 

  • Wij beheren alle administratieve stappen met je verzekeraar
  • Wij zetten ons in voor een snelle hersteltijd
  • Wij verzekeren een oplossing voor je mobiliteit wanneer je wagen wordt hersteld.

Wij voldoen dus aan de strengste voorwaarden die door de maatschappijen opgelegd worden. Dankzij deze nauwe samenwerking staan wij garant voor een snelle reparatie. In sommige gevallen kan de maatschappij overgaan tot een directe betaling zodat u zich daarover ook geen zorgen meer hoeft te maken.

CARROSSERIE MANOLI & REMA CARS 

Slakkenstraat 1A
3650 Lanklaar
Telefoon: 089/ 79 37 03

Openingsuren: 

MAANDAG08:30 – 17:00
DINSDAG08:30 – 17:00
WOENSDAG08:30 – 17:00
DONDERDAG08:30 – 17:00
VRIJDAG08:30 – 15:00
ZATERDAGGESLOTEN

Glasbreuk

Een barst in je voorruit? Rema Cars Service stelt je kant-en-klare oplossingen voor om je voorruit te herstellen of te vervangen.

De rol van de voorruit? Een goede zichtbaarheid verzekeren en de passagiers beschermen in geval van een ongeluk. Daarom zijn de Originele Renault en Dacia voorruiten hoog technologische producten, onderworpen aan strenge controles en ontworpen om zich perfect te integreren in het design van uw Renault of Dacia.

Met een piratenonderdeel riskeert men problemen met zware gevolgen. Bevestigingen die niet voldoen aan de normen, materialen in mindere kwaliteit, mindere dik en dus met lagere weerstand die aldus niet met dezelfde doeltreffendheid weerstaan aan schokken en inslagen.

Vertrouw herstellingen en het vervangen van uw voorruit toe aan de experten van Renault en Dacia!

VRAAG UW OFFERTE VOOR UW RENAULT OF DACIA.

Uw droomwagen vinden of verzorgen.

Reken op een correcte behandeling