Renault Assistance

Renault Assistance

Onze services Renault Assistance zijn gratis gedurende de Renault-garantie voor:

  • pechverhelping ter plekke of om een depannage te organiseren naar de dichtstbijzijnde Renault-garage,
  • je mobiliteitsoplossingen zodat je je reis kan verderzetten of om je accommodatie te regelen bij langdurige stilstand van je wagen.

Renault Assistance dekt elke vorm van onvoorziene mechanische, elektrische of elektronische panne die wordt veroorzaakt door materiaal-, montage- of productiefouten. Vul je Renault Assistance aan door je in te schrijven voor de aanvullende bijstand, Complementary Cover. Lees alle informatie hieronder. 

Complementary Cover

Verbeter je Renault Assistance door de Complementary Cover te ondertekenen en geniet van de volledige ondersteuning van Renault.

Ze biedt je 24u/24 en 7d/7 assistance overal in Europa in geval van vandalisme, diefstal/poging tot diefstal, lekke band, brandstoffout /-panne, ongeval of verlies van sleutels. Je krijgt al deze voordelen voor de unieke prijs van € 2,75/maand. Het is enkel mogelijk om in te tekenen voor de complementary cover als aanvulling op Renault Assistance. Renault Assistance wordt gratis aangeboden in het kader van constructeursgarantie, het garantie-uitbreidingscontract en het onderhoudscontract EASYcare. 

Product niet beschikbaar voor elektrische wagens. 

ONTDEK ONZE DIENSTEN VAN RENAULT ASSISTANCE

Renault Service
Renault Service

De Renault garanties 

Garantie uitbreidingen

Uw droomwagen vinden of verzorgen.

Reken op een correcte behandeling