Dacia Assistance

Dacia Assistance

BIJSTANDSPRESTATIES OP MAAT

Verlies van sleutel, technisch probleem, platte band…: Dacia Assistance helpt u in alle omstandigheden 24/7 overal in België en Europa.

De diensten van Dacia Assistance worden u geboden gedurende de hele fabrieksgarantietermijn, en dat 24/7 overal in België en Europa.

Dacia Assistance dekt alle onvoorziene mechanische, elektrische of elektronische pannes veroorzaakt door materiaal-, montage- of productiefouten. 

 

AANVULLENDE BIJSTAND

Voor slechts €2,75 per maand
 

En als u nu eens koos voor volledige gemoedsrust met uw Dacia? Kies voor onze aanvullende bijstand aan zeer zachte prijzen. Om de dekking van uw Dacia Assistance uit te breiden, hebben wij samen met Touring de Complementary Cover ontwikkeld. Zo geniet u bijstand bij een platte band, ongeval, diefstal, tanken van verkeerde brandstof of verlies van uw sleutels en dat 24/7 overal in Europa. Neemt de herstelling meer tijd in beslag? Geen zorgen! We slepen uw voertuig naar uw Dacia Garage en we bieden u mobiliteits- en accommodatie-oplossingen aan (vervangvoertuig, terug-naar-huis service, verderzetting van de reis, enz.).

 

 

Onze garanties
Onze verzekeringen

Uw droomwagen vinden of verzorgen.

Reken op een correcte behandeling