NIEUWE RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

NIEUWE RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 220 pk. Dankzij een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis en een laag zwaartepunt is de auto uiterst flexibel en is er meer ruimte in de auto.

De Megane E-Tech 100% elektrisch is een combinatie van de levendigheid van een compacte sedan en de spontaniteit van een sportwagen. De elektrische motor voorin van 220 pk, direct koppel van 300 Nm en 20″ wielen geven een geheel nieuwe betekenis aan het woord ‘autorijden’.

Rijd met volledige controle: houd je omgeving in de gaten met de ingebouwde achteruitrijcamera en rijd veilig met 26 rijhulpsystemen. Met OpenR link met Google ingebouwd kom jij op je bestemming aan, kun je de spraakassistent gebruiken om functies te bedienen en krijg je toegang tot je favoriete apps.

ELECTRIC ONLY, DRIVERS ONLY

Ontdek hem nu

Uw droomwagen vinden of verzorgen.

Reken op een correcte behandeling