Rema Bikes

Rema Bikes

Een Ecologische En Elegante Keuze

Welkom bij Rema Cars, uw vertrouwde Renault & Dacia verdeler van de Maaskant. We zijn verheugd om u te informeren dat we ons assortiment hebben uitgebreid en nu trots de exclusieve Rayvolt elektrische fietsen aanbieden. Rayvolt-fietsen zijn het geesteskind van Mathieu Rauzier, een visionaire ontwerper met een passie voor ecologie, elegantie en technologie.

Over Rayvolt:

Mathieu Rauzier, de schepper van Rayvolt-fietsen, heeft een indrukwekkende achtergrond die zijn project heeft gevoed. Van zijn carrière als fotograaf in San Francisco tot kapitein en webdesigner in Barcelona, en zijn uiteindelijke diploma in scheepsbouwkunde, heeft hij diverse vaardigheden en ervaringen gecombineerd om het merk Rayvolt te creëren.

Als fervent surfer en gepassioneerd door yacht design paste Mathieu zijn talenten toe op het ontwerpen van jachten en zijn eigen merk stand-up paddle surfplanken, dat wereldwijd als een referentie in de industrie wordt beschouwd. Nu heeft hij zijn creatieve genius gewijd aan het ontwerpen van elektrische fietsen die ecologie, elegantie en innovatieve technologie combineren.

Milieubewust:

Rayvolt-fietsen zijn elektrische fietsen die werken op schone energie. Door voor een Rayvolt-fiets te kiezen, draagt u bij aan een duurzamere en groenere toekomst.

Elegant Ontwerp:

Het ontwerp van Rayvolt-fietsen is uniek en tijdloos. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt om een esthetisch aantrekkelijke fiets te creëren die de aandacht trekt waar u ook gaat.

Geavanceerde Technologie:

Rayvolt-fietsen zijn uitgerust met geavanceerde technologie, zoals slimme displays, geïntegreerde verlichting en krachtige elektromotoren, om u een comfortabele en probleemloze rit te garanderen.

Verkoop en Onderhoud:

Bij Rema Cars bieden we niet alleen de verkoop van Rayvolt-fietsen aan, maar we staan ook klaar voor het onderhoud en eventuele herstellingen van uw elektrische fiets. Onze geschoolde technici hebben de expertise om ervoor te zorgen dat uw Rayvolt-fiets in topconditie blijft, zodat u altijd van een soepele en veilige rit kunt genieten.

Bezoek Onze Showroom:

Wilt u de prachtige Rayvolt-fietsen van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Maasmechelen en laat u verrassen door de unieke combinatie van elegantie en technologie die Rayvolt-fietsen te bieden hebben.

Kies voor ecologie, elegantie en innovatie – kies voor Rayvolt-fietsen bij Rema Cars. Ons team staat klaar om u te helpen de perfecte elektrische fiets te vinden die past bij uw levensstijl en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een testrit te plannen.

Kom deze e-bikes bekijken in onze toolzaal

We helpen u graag verder met al uw vragen.